Ardeense paté met uienconfituur

ardeense_pate_uienconfituur (3K)

voor 2 personen

  • 200 g Ardeense paté
  • 2 soepl. uienconfituur
  • eikebladsla
  • halve ajuin in ringen gesneden
  • 30 g geraspte wortelen
  • 30 g mesclun (*)
  • 4 witloofblaadjes
  • 2 aardbeien
  • 2 minitomaatjes
  • preischeuten
  • bladpeterselie

Verdeel de sla over de borden en de mesclun in het midden van het bord.
Verdeel de paté in schijven gesneden erover en vervolgens de wortelen en uienconfituur.
Garneer af met ajuinschijven, witloofblaadjes, tomaatjes, aardbei, preischeuten en bladpeterselie.

(*) Mesclun-misticanza, mengeling rauwkost.
Een bijzondere mengeling voor een zuiders getint slaatje. Bevat zaad van fijne krulandijvie, suikerij, catalogna, roodlof, verona, Romeinse sla, blonde en rode snijsla en rucola selvatica.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug