Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren

voor 2 personen

  • 400 g Ardeens rundsnaaldje
  • 5 zoete aardappelen
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • muskaatnoot
  • 250 g asperges
  • ½ kleine courgette
  • 6 snoeptomaatjes
  • een scheut amaretto
  • 2 soepl. boursin cuisine 3 pepers
  • boter

Bak het vlees aan beide kanten bruin aan in boter, zet het vuur lager en laat een 15 minuten zachtjes garen.
Aardappelen koken, afgieten, pureren en kruiden meng er een beetje olijfolie onder.
Asperges in stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Wok de asperges in olijfolie bijna beetgaar, aankruiden en een scheut amaretto erover, vervolgens de courgette en tomaatjes toevoegen.
Als laatste de kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug