Amersfoorts turksbrood gevuld op zijn Belgisch

amersfoorts_turksbrood (5K)

voor 2 personen

  • 2 kleine kippenfilets
  • 2 oranje mini paprika's
  • 2 mini komkommers
  • 1 rode ajuin
  • brocolli roosjes
  • 2 teentjes look
  • 6 tal snoeptomaatjes
  • enkele blaadjes ijsbergsla
  • 4 eetl. pickels
  • snuifje gember
  • snuifje chilipeper
  • verse blaadje basilicum

Kippenfilets in blokjes snijden.
Paprika's in ringen snijden.
Komkommers in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Look zeer fijn snijden.
Wok de kippenblokjes halfgaar voeg groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Als laatste de blaadjes basilicum, 2 eetlepels pickels en tomaatjes toevoegen.
Warm het brood even op onder de grill, smeer in met pickels en beleg met ijsberg en de groeten-kip mengeling.
Werk af met verse basilicum.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug