Aardappelrisotto

aardappelrisotto (2K)

  • 8 middelgrote bloemige aardappelen in blokjes van ½ cm
  • 1 l groentebouillon
  • 1 bussel rucola
  • 1 eetl. gehakte peterselie
  • 1 eetl. gehakte dragon
  • versgemalen peper
  • zout
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 fijngehakt sjalotje
  • 2 grote kippenborstfilets in schijfjes

Bak de kippenborstfilets en leg ze opzij.
Fruit het sjalotje in een beetje olijfolie, voeg de aardappelen toe en laat even sudderen.
Doe de schijfjes kippenborstfilets er bij en laat garen.
Voeg ondertussen beetje bij beetje de bouillon toe.
Kruid met peper en zout en gooi er wat peterselie en dragon over.
Verdeel over kommetjes en werk af met rucola en kaas.

Tip
De kip kan je vervangen door mosselen of andere zeevruchten.

Bron: Patapas

Terug