Aardappelpuree, eens iets anders

Aardappelpuree, eens iets anders

voor 2 personen

  • 4 vastkokende aardappelen
  • 1 eike vers van de pers
  • 2 schijven ambachtelijke ham
  • 1 pijl witloof
  • 4 tal snoeptomaatjes
  • peper
  • grof zeezout
  • muskaatnoot
  • grof gehakte bladpeterselie
  • klontje boter

Aardappelen schillen en deze beetgaar koken in licht gezouten water.
Ham in stukjes snijden, verwijder de harde kern van het witloof en snij deze fijn.
De tomaatjes in vieren snijden en stoof deze samen met het witloof en de ham even kort aan.
Aardappelen pureren, verwen deze met de groenten en het vlees, spatel het ei eronder en kruid naar smaak af.
Als laatste de peterselie eronder roeren.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug