Aardappelen in stoofbereiding met rundsvlees en kerrie

aardappelen_rundsvlees_kerrie (5K)

  • 8 vastkokende aardappelen
  • 400 g rundvlees
  • ¼ broccoliroosjes
  • 2 sjalotten
  • 20 mange-tous
  • 4 kleine raapjes
  • 4 blaren groene kool
  • ½ blik tomaten
  • 250 g yoghurt
  • 2 el wokolie
  • 1 teentje knoflook
  • 3 kl kerriepasta
  • peper
  • zout

Snijd de geschilde aardappelen in grote stukken.
Snijd het rundvlees in blokjes.
Verhit in een ruime pan de olie en fruit het vlees aan op een hoog vuur.
Voeg, na enkele minuten, de fijngesneden sjalot en knoflook toe en roer om.
Meng het geheel met de broccoliroosjes, mange-tous, raapjes, koolblaren en kerriepasta.
Schep op een hoog vuur om.
Voeg de gezeefde tomatenjus en de geschilde aardappelen toe en laat een 30-tal minuten sudderen.
Haal van het vuur en vul aan met de yoghurt.
Breng op smaak met peper en zout.

Bron: Patapas

Terug