Hoofdgerechten, specifiek Belgisch
Tenzij anders vermeld, zijn de recepten voor vier personen
en= vegetarisch
Inhoudsopgave
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z![]()
- Aardappel en bacon in een jasje van groene kool
- Aardappel opgebakken met mosterd en honing
- Aardappel zoet gegratineerd
- Aardappel- en spekcakes
- Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes
- Aardappelappelbollekes met rozijnen
- Aardappelblokjes, opgebakken met een zacht likeurtje
- Aardappelblokjes, pittig gekruid
- Aardappelbolletjes met witloof en rode ajuin
- Aardappelbrochette met gemarineerd rundvlees en zure roomdip
- Aardappel- en erwtenpuree met savooikool en varkenskroontje
- Aardappelen in stoofbereiding met rundsvlees en kerrie
- Aardappelen en knolselder in kruidige bouillon met gehaktballetjes
- Aardappelen met gewokte groenten en kaas onder de grill
- Aardappelen met ribbetjes en honing
- Aardappelen met spareribs en honing
- Aardappelen met varkenswangetjes gestoofd in geuze
- Aardappelen op Vlaamse wijze
- Gebakken aardappelen met gehaktballetjes
- Gesmolten aardappel met hertenfilet en savooikool
- Opgebakken aardappelen met een warme witloofsalade vergezeld van het haasje van het varken
- Aardappelgerecht, pittig gekruid
- Aardappelgerechtje, zoet en pittig gekruid
- Aardappelgnocchi met Gorgonzolasaus
- Aardappelgnocchi met jonge spinazie
- Aardappelgratin met aubergines en tomaat
- Aardappelgratin met lamsvlees en groene boontjes
- Aardappelgratin met tongrolletjes, grijze garnalen en geroosterde kerstomaatjes
- Aardappelkrieltjes in schil opgebakken met sjalot en paprika
- Aardappelkrieltjes, pittig gekruid
- Aardappel-lasagne apart met groenten en vlees
- Aardappelomelet met courgette en rozemarijn
- Gegratineerde aardappelpannenkoekjes
- Aardappelpapillot met witloof
- Aardappelpuree, eens iets anders
- Aardappelpuree even onder de grill
- Aardappelpuree met een zuiders tintje
- Aardappelpuree met Gorgonzola
- Aardappelpuree met groenten en hespenblokjes
- Aardappelpuree met hamburger en broccoli
- Aardappelpuree met kolen en spek
- Aardappelpuree met rode ajuin, witloof en roquefortkaas
- Aardappelpuree met uienconfituur
- Aardappelpuree met witloof, hesp en candijsuiker
- Aardappelpuree voor koelere dagen
- Aardappelpuree, goed gekruid met steak natuur en frisse groenten
- Aardappelrisotto
- Aardappelschijfjes gestoofd met groenten
- Zomerse aardappeltaart met scampi
- Gegratineerde aardappeltjes met knolselder en schorseneren
- Gegratineerde aardappeltjes met varkenshaasje, knolselder en schorseneren
- Geplette aardappeltjes met gegrilde biefstuk
- Aksel
- Amersfoorts turksbrood gevuld op zijn Belgisch
- Andijvie op z'n Vlaams
- Anna's lamstajine recept een beetje anders
- Antwerpse lever
- Antwerpse stoverij
- Antwerpse vleespastei
- Antwerpse zomerduifjes
- Gevulde appel met rode kool op een bed van chipolatta en puree
- Gevulde appelsien op een bedje van gestoofd fruit met rosé gebakken eendeborst
- Ardeens gebraad met aardappel
- Ardeens gebraad met Breydelham vergezeld van jong belegen Rochefort
- Ardeens gebraad met een apart sausje
- Ardeens gebraad met mosterdsaus en oude Geuze, kroketten en een salade van appel en komkommer
- Ardeens gebraad met oude graanjenever
- Ardeens gebraad met Père Joseph
- Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren
- Ardeens varkenshaasje op een bedje van witloof
- Ardeense paté met uienconfituur
- Ardeense varkensoester met opgebakken aardappelen vergezeld van groentjes
- Artisjok gevuld met witloofsla
- Asperges met cambozola saus, aardappel en kalkoenlapjes
- Aspergerolletjes met een kaassausje vergezeld van puree
- Gevulde aubergines
- Balkenbrij
- Ballekes
- Balletjes in tomatensaus
- Balletjes met groenten
- Ballotin van jong konijn gevuld met 'Petits-Gris de Namur'
- Belgische brol
- Bell
- Biefstuk Bachten de Kuppe
- Biefstuk met ajuinsaus
- Bloedworst op een bedje van puree, vergezeld van rode kool met peer
- Bloemkool op een bedje van zoete aardappel met varkenshaasje in een pittig sausje
- Bloemkoolflensjes met Vlaamse ovengebakken ham
- Boeuf stroganoff
- Boerenkoolpuree met schorseneren en kalfslapje
- Witte en groene bonen uit Zandhoven
- Bouletten in een broccoliroom-sausje met gorgonzola
- Bouletten in een tomatensausje met natuuraardappelen
- Bouletten met bloemkool in tomatensaus met natuuraardappelen
- Bouletten met boontjes in een tomaten-roomsausje
- Bouletten met champignons in kokosmelk
- Bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten
- Braadkip Rubens
- Braadschotel van biologisch varkensgebraad, tijm, pastinaak en perziken
- Brick van aardappelen met Marokkaanse kruiden en peulen
- Brochettes met niertjes
- Bruine borstjes met bier en honing
- Buikspek met spinaziepuree, courgettes en béarnaise
- Cannelloni met een sausje goed gevuld
- Carpaccio van kalfsvlees op een aardappelsalade
- Choesels
- Côte à l’os met kool en feestelijke boter
- Gevulde courgette met een kleurrijk tintje
- Couscous met een frisse salade en varkensoester
- Eend in saus met roze pompelmoes
- Eend met Sauternes
- Eend met sinaasappel
- Eend op Vlaamse wijze
- Eend met whisky
- Eend met whisky - Alternatief recept 😄
- Eendenborst
- Eendenborst met zoete aardappel en zwammen
- Eendenborst met kersen en Echte Kriek van Verhaeghe
- Eendenborst met raapjes
- Eendenborstfilets met kersen en Kriek Boon
- Eenpansgerecht met kip, aardappel en groenten
- Enchilada wrap met dirty rice en kip
- Entrecote met in bier gestoofde uien
- Faisan de la Forestière
- Flamiche (kaastaart)
- Fricandon
- Fricassee met witbier, bloemkool, champignons en krieltjes
- "Fried Rice" met varkensreepjes, chili en groene bloemkool
- Frietjes met biefstuk en kropsla
- Gans
- Gans gevuld met appel
- Gans gevuld met gehakt
- Gebakken rijst met spekjes, scampi, lente-ui en koriander
- Gehakt met groenten
- Gehaktballetjes in een apart tomatensausje
- Gehaktballetjes met stukjes bloemkool
- Gehaktballetjes van de chef
- Pittig gekruide gehaktballetjes in De Verboden Vrucht
- Gehaktballetjes met Grimbergen Dubbel
- Gehaktbroodje met rucola en mozzarella
- Gehaktbroodje pikant
- Groen gehaktbrood
- Vlaamse gehakttaart met kaas
- Gentse hutsepot
- Gentse stoverij, meerdere recepten
- Gentse waterzooi (maaltijdsoep)
- Gentse waterzooi
- Gevogeltesuprême Clovis
- Gnocchi met spek, erwtjes en champignons
- Gratin met asperges vergezeld met een fijn groenten sausje
- Gratin van ham, selder en champignons met Passendale kaas en bier
- Griet met boschampignons, puree van pastinaak, kastanje en hazelnoot
- Gewokte groenten met puree en kaas vergezeld van varkenshaasje
- Grootmoeders konijn
- Gyros op een andere manier gepresenteerd
- Gyros van Mechelse koekoek
- Haas uit het land van Herve
- Haas met Corsendonk
- Haas met pruimen
- Hallooweenballetjes
- Hammetjes van Mechelse koekoek
- Gevulde rauwe hamrolletjes
- Hazebouten met pruimen, gestoofd in Mc Chouffe
- Hazenpeper op z'n Brussels
- Hazenrugfilet
- Hespengebraad met appels en peren
- Hespengebraad met kippenlevertjes en ham
- Hete duvel uit Sint Job
- Hindefilet met een zacht mosterd sausje
- Hindefilet met trio van puree
- Hindegebraad, gemarineerd
- Hindegebraad met gevulde portobello
- Antwerpse husselpot
- Antwerpse hutsepot
- Echte hutsepot
- Vlaamse hutsepot
- Hutspot op z'n Gents
- Hutspot uit Frans-Vlaanderen
- Hutspotschenkel
- Hutspot van schapenvlees
- Kaaskroketten op een bedje van cruditeiten
- Kaasschotel met frisse groentetoets
- Opgerolde kalkoenfilet
- Kalkoenreepjes met knapperige groenten
- Kalfsborst met komkommer
- Koperen kalfsfricandeau
- Kalfsgebraad -schijfjes met wintergarnituren in een honing-dillemosterdsausje
- Kalfskop met hersensaus uit de Polder
- Kalfskotelet met gremolata
- Gegrilde kalfskotelet met geroosterde groenten en krieltjes
- Kalfskroon met rozemarijn en gesauteerde lentegroenten
- Kalfslapje gevuld met rucolapesto en wok van lentegroenten
- Kalfsniertjes met Saint-Feuillien
- Kalfsniertjes met Gueuze-Lambic
- Kalfsschnitzel met wortel-schorseneren stoemp en mosterdsaus
- Kalfszwezerik met bier
- Mechelse kalfszwezeriken
- Kalfszwezerik met witlof en Witkap Pater Stimulo
- Jonge kalkoen in Gueuze
- Kalkoen met abdijbier
- Kalkoen op z'n Vlaamsch
- Kalkoenhaasje met pecannoten, pistaches, veenbessen en gerookt spek
- Kangoeroefilet vergezeld van groene asperges
- Karbonade met wortel, appel en krenten
- Belgische 'karbonade'
- Gestoofde karbonades in kriek Lambiek
- Karbonade de boeuf á la Flamande
- Het fijne van St.-Katelijne
- Kempische kalkoen
- Kempische karbonades
- Kempische prei met witte bonen in melksaus
- Kempische schotel met hesp en prei
- Kipfilet gevuld met champignons, gerookte ham en La Trappe Blond
- Kippenchipolata met gegratineerde prei
- Kippenlevertjes met chorizo, rode paprika en Gulden Draak
- Gebakken kippenvleugeltjes met paprika
- Kip en ananas in bierbeslag
- Kip met appelmoes
- Kip met bier
- Kip met donkere Leffe
- Kip met krieken, abrikozen in kriekenbier
- Kip met marmelade en gueuze
- Kip met peultjes
- Kip met spek
- Kip met Verboden Vrucht
- Kip met witloof
- Kip op Vlaamse wijze
- Kip uit de oven met prei, witbier en geplette aardappel
- Kip uit Oost-Vlaanderen
- Gebraden Mechelse kip
- Gevulde kip met pruimen en appels
- Vlaamse kip
- Kipreepjes gebakken met safraan op een bedje van zomerse groenten
- Thaise kokosnoot-aardappelschotel
- Konijn, bedwelmd in een romig sausje
- Konijn, gemarineerd
- Konijn in mosterdsaus
- Konijn met ajuincompote
- Konijn met bier
- Konijn met gedroogde pruimen
- Konijn met gedroogde pruimen op grootmoeders wijze
- Konijn met mosterd uit Hoogstraten
- Konijn met peperkoek
- Konijn met pruimen uit Brabant
- Konijn met savooienkool
- Konijn op oud-Vlaamse manier
- Konijn op Vlaamse wijze
- Konijn uit het Meetjesland
- Konijn op zijn Vlaams
- Konijn uit Mol
- Gebraden konijn met saus á la Talpag
- Gemarineerd konijn of haas
- Jong wild konijn op z'n Vlaams
- Taartje van jong, tam konijn met morieljen en portwijnsaus
- Zandhovens konijn
- Konijnenbouten met kersen- en pruimensausje en knapperige sla
- Gebraden (vooraf gemarineerde) konijnenmedaillons en tagliatelle met bospaddenstoelen
- Konijnenrug met bruin bier en mosterd
- Konijnenrug met pruimen
- Gevuld konijnenrugje en drumsticks in lak van kweepeer
- Gevulde groene koolbladeren met gehakt en St. Paul Triple
- Gevulde koolbladeren met rundvlees in tomatensaus
- Koolrolletjes met gehakt
- Gegrilde kotelet met groentespiesje
- Kroket van konijnenschouder met slaatje, Parmezaan en asperges
- Hopveld kuikens
- Luikse kwartels
- Gesmoorde lamsbout met Trappist
- Lamsboutsnede met pasta en frisse groenten
- Lamsfilet met Grimbergen Cuvée
- Lamsfilet op een bedje van ravioli met spinazie
- Lamskotelet, geserveerd met savooienkool en zoete aardappel
- Lamskotelet met gorgonzolapuree vergezeld van een pittig gorgonzolasausje
- Lamskoteletjes, gemarineerd en gegrild
- Lamskroon: De zigeuner
- Lamskroon gepresenteerd met rode spitskool en aardappelpuree
- Lamskroon met asperges in een romig sausje
- Gemarineerde lamsreepjes
- Gegrilde lamssteaks met pikante mangosalsa
- Lamsvlees met een zoet witloof gerechtje
- Lasagne met boerenworst en groenten
- Lasagne van aardappelpuree met vlees en groenten
- Leverballetjes
- Lintpasta in een rood jasje
- Loempia geserveerd met groentjes en wilde rijst
- Longs konijn met zoetzure saus en polenta
- Luikse kwartels
- Luikse salade met boontjes, spek en dragon
- Luikse witte worst gevuld met zuurkool
- Lekkere Maarten
- Macaroni met balletjes en courgette
- Macaroni met groenten en kalfsgehakt
- Macaroni met hespenrolletjes in kaasaus onder de grill
- Macaroni Provençaals
- Maultaschen
- Mechels zooiketeltje
- Mechelse koekoek met courgette en whiskysaus
- Mechelse bloemkool met garnalen
- Mechelse koekoek met Roquefort en oesterzwammen
- Mignonettes met Haspengouwse appeltjes en Limburgse Witte
- Mignonnettes uit het Land van Herve
- Pittige mignonnettes met sinaasappelmayonaise
- Lekker hete mihoen met gevulde koolrolletjes
- Navarin van konijn
- Navarin van konijn met geroosterde pastinaak en rozemarijn
- No-meatloaf met linzen en noten
- Omelet, goed gevuld voor de koude dagen
- Omelet met asperges en cocktailtomaatjes
- Omeletje met pasta
- Ossehaas op zijn Hasselts met Limburgse boterham
- Vlaamse osselapjes
- Ossenhaas met rijke koolsalade en geplette ratte aardappeltjes
- Ossestaart op Brusselse wijze
- Ovenpannenkoek met Bouquet des Moines, spek, gegrilde groenten en ei
- Ovenschotel met aardappel, aardpeer, olijven en salie
- Ovenschotel met aardappelen en gehakt
- Ovenschotel met aardappel, witte kool en kalfsgehakt
- Ovenschotel met brood en kaas
- Ovenschotel met kipfilet, Passendalekaas en Passendalebier
- Ovenschotel met witloof en kippenfilet met tuinkruiden
- Ovenschotel van zoete aardappel, paprika en couscous met pittige saus
- Lokerense paardenworsten
- Willebroekse schep (paardestoofvlees)
- Pad Thai met varkensvlees
- Paddestoelen met Westmalle Dubbel
- Kruidige pannenkoek met romige kip en champignons
- Parelhoenboutjes met vijgen en Maredsous 8
- Pasta Dolce Vita
- Pasta in een kaassausje met gele en groene courgette
- Pasta met balletjes en spruiten
- Pasta met bolognesesaus
- Pasta met frisse kleuren
- Pasta met gerookte boerenworst
- Pasta met Italiaanse vleeswaren met een roomsausje
- Pasta met safraan en heerlijk fruit
- Pasta met varkensreepjes, zoet en toch pittig gekruid
- Pasta met witloof-erwten in een kaassausje
- Pastinaakfrietjes met steak en sjalotsaus
- Patat mozzarella
- Patrijs zoals in St.-Hubert
- Witte pens op een stokje met spitskool
- Geflambeerde pepersteak met gemengde sla en frieten
- Peterselie-puree met appelcompote en bloedworst in ontbijtspek gewikkeld
- Gevulde pistolet met roerei, ham en champignons
- Pizza champignons
- Pizza met leverworst en geitenkaas
- Pizza met witloof en ‘spekjes’ van oesterzwam
- Pizza Schwarzwälder
- Pizza van de fijnproever
- Quattro formaggio pizza
- Pizzapasta
- Pizzapasta met zeevruchten
- Potagie van asperges
- Gepaneerde prei
- Puree met cordon bleu en rode kool met opgestoofde partjes appel
- Ragout met La Gauloise
- Ragoutpastei van konijn in bladerdeeg
- Vlaamse saucijzenragout
- Ravioli met mortadella, paprika's en artisjokken
- Ravioli van varkenswang met kappertjes en rode biet
- Valse reebok in rozijnensaus uit Meer
- Reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes
- Ribbetjes met spicy frietjes
- Risotto met kreeft en konijn
- Rode kool met kastanjes en goudreinet
- Rode kool met pasta, witte Luikse worst met pitten-mix
- Belgische roerbakschotel
- Hemelse rosbiefreepjes
- Roulade van Mechelse koekoek met fijne groenten
- Ruggebraadje vezot op La Chouffe met appel, rozijnen en cocktailtomaatjes
- Rumsteak met groenten
- Runderlappen gestoofd in tripel bier
- Vlaamse runderlappen
- Runderlever op Belgische wijze
- Gewokte runderreepjes met boerenkool
- Runderstoofpot met sperziebonen
- Rundgehakt met aardappelpuree en tomaten
- Rundsstamppot uit Limburg
- Rundstong in Madeirasaus met duchesseaardappelen
- Rundstong met rozijnen
- Rundvlees gestoofd in chimay
- Rundvlees met bier en peper
- Rundvlees met ui, sjalot en lente-ui
- Gesmoord rundvlees
- Vlaams rundvlees
- Gebakken rijst met varkensreepjes, chili en groene bloemkool
- Rijst opgebakken met gerookte spekblokjes
- Krokante rijstpapierpakketjes, gevuld met gehakt
- Rijstschotel apart
- Sabayon van aardappelen, witte chocolade en zeebaarsfilet
- Scharrelkip met Proost en grove mosterd
- Schorseneren in een melksausje met gehaktballetjes en aardappelen
- Schotel met savooikool en witte bonen
- Slavinken met kroketten en kropsla
- Snijbonen in tomatensaus met bouletten met peterselie-aardappelen
- Spaghetti comme vous voulez
- Spaghetti in een tomatensausje met groenten, beneveld met kaas
- Spaghetti met courgette en saus van blauwe kaas
- Spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat
- Spaghetti pitta bolognese in een roomsausje
- Spareribs met biersaus
- Spareribs met piment
- Spinazie met gerookt spek en ajuin
- Spirelli met spinazie, gerookte spekblokjes en een spiegeleike vers van de pers
- Spirelli speciaal
- Spitskool met gehaktbroodje, natuuraardappelen en een ontbijtspeksausje
- Spruitenstoemp met gevuld gehaktbroodje met spruiten
- Spruitjes in een kaassausje met natuuraardappelen en vleesbroodje
- Stampies
- Stamppot met groene kool en spek uit de Ardennen
- Stamppot op grootmoeders wijze
- Stamppot met saucijsjes
- Stamppot met wittekool
- Steak bearnaise met frietjes
- Steak friet met choronsaus en herfstsalade
- Steak met aardappelen en tomaatje gevuld met groenten
- Steak met boontjes en natuuraardappelen
- Steak met een groentenschotel vergezeld met een sausje en aardappeltorentje
- Steak met opgebakken aardappelen en aubergine uit de oven
- Steak met zuiderse garnituur
- Steak natuur met een warme salade van witloof en mango en opgebakken grenailles
- Steak tartaar
- Steaks op Ardeense wijze
- Steengrill - raclette
- Stoemp
- Stoemp met prei en hesp
- Stoofkarbonades op z'n Vlaams
- Stoofpot van varkensvlees met pruimen
- Stoofpotje van konijn, peperkoek en bier met Chinese kool
- Vlaams stoofpotje
- Stoofschotel: masterchef zegt horen, zien en zwijgen
- Stoofschotel van aardappelen en chilirundvlees
- Stoofvlees
- Stoofvlees Belgica
- Stoofvlees op Vlaamse wijze
- Stoverij op Vlaamse wijze
- Gentse stoverij, meerdere recepten
- Sudderpot van drumsticks met Westmalle, stoemp van brandnetel
- Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas
- Tajine gevuld met lekkernijen
- Tajine heerlijk gevuld met herfstgroenten en kwarteltjes
- Tajine met rundvlees
- Tarte tatin van witloof
- Thaise kokosnoot-aardappelschotel
- Tomaat garnaal met groene gazpacho en pesto
- Tomaatje gevuld met fazantfilet op een bedje van volkorenpasta
- Tomatensalsa met geroosterde zonnebloempitten
- Tortellini gevuld met gevogelte in een tomatensausje
- Tortellini met ricotta en spinazie gegratineerd
- Tortellini op zijn winters
- Tortellini tricolore met spinazie
- Tortilla met grondwitloof en Vlaamse rauwmelkse geitenkaas met een rucolaslaatje
- Varkensfilet met een Passendale roomsaus
- Varkensfilet met romige biersaus
- Varkensfilet met witloof, spelt en pompoen
- Varkensgebraad in een Kempense pot
- Varkensgebraad in mosterdkorst met pruimen en oude Geuze
- Varkensgebraad met prinsessenboontjes en oogstappeltjes
- Varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette
- Varkenshaas met pruimen en Steenbrugge Dubbel Bruin
- Varkenshaasje gevuld met aardappelpuree
- Varkenshaasje goed gekruid met zijn garnituren
- Varkenshaasje in een zomers tintje
- Varkenshaasje in feestelijke stemming
- Varkenshaasje klassiek doch eigentijds
- Gevuld varkenshaasje met Belgische smeltkaas, peer en venkel
- Varkenshaasje met mosterdsaus en puree
- Varkenshaasje met Chinese kool en opgebakken aardappelen
- Varkenshaasje met groenten en opgebakken zoete aardappel
- Varkenshaasje met natuursaus, pastinaak puree met romanescokool
- Varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade
- Varkenshaasje met tagliatelle van courgettes met gedroogde tomaatjes en pijnboompitjes
- Varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes
- Varkenshaasje op een bedje van spinazie met aardappelgratin
- Gemarineerd varkenshaasje, meerdere recepten
- Varkenskoteletten met sinaasappel
- Varkenskroon met bloemkool en mousseline van pickles
- Varkenskroontje met kaas, ham en pasta en champignonsaus
- Varkenskroontje met persillade van tomaat
- Varkenskroontje, spinaziepuree, jus met jeneverbessen
- Varkenskroontje met stamppot van savooi en gekarameliseerde ui
- Varkenslapjes en boschampignons
- Varkenslapjes in citroen-biersaus
- Varkensmignonette met rode kool en aardappelen met oude graanjenever
- Varkensniertjes op Gentse wijze
- Vol-au-vent van varkenspoten uit de Polder
- Naamse varkensribbetjes
- Naamse varkensribbetjes
- Varkensribstuk zoals in Rochefort
- Varkensrollade met appel en Saison 1900
- Gepikeerde varkenssteak, gestoofd in Rodenbachsaus
- Varkenstongen met gehakt
- Varkensvlees in Kriek Lambiek
- Varkensworstkroketten met marjolein en andijvie
- Videe met broccolipuree op een bedje van groenten
- Vitello van varkensvlees
- Vlaams rundvlees
- Vlaams stoofpotje
- Vlaams stoofvlees
- Vlaamse hemel en aarde
- Vlaamse hutsepot
- Vlaamse karbonade met bieraroma en frietjes
- Vlaamse karbonades
- Doorregen Vlaamse lappen
- Vlaamse osselapjes
- Vlaamse spinaziequiche
- Vlaamse rollade
- Vlaamse rolletjes
- Vlaamse stoverij van varkenswangetjes
- Vlaamse zomerstoofpot
- Vleesbrood met gegratineerde tomaten
- Vleesbroodje
- Vleesbroodje, apart geserveerd met witte kool
- Vleesbroodje gevuld met bloemkool en Italiaanse kruiden
- Vleesbroodje, met groenten pittig gekruid geserveerd met aardappelen
- Vleesbroodje, met groenten pittig gekruid geserveerd met aardappelen
- Vogelnestjes
- Waterzooi
- Waterzooi met kip, meerdere recepten
- Waterzooi met truffel
- Waterzooi van kip
- Waterzooi van konijn
- Waterzooi op z'n Gents
- Gentse waterzooi met kalkoen
- Gentse waterzooi met kip
- Gentse waterzooi, meerdere recepten
- Gentse waterzooi (maaltijdsoep)
- Gentse waterzooi met kippenbout
- Snelle waterzooi uit de wok met kruidenroom
- Waterzooi met kip en asperges
- Waterzooi van kipfilet met Mechelse asperges en kervel
- Vlaamse waterzooi
- Witloof met een mosterdsausje
- Witloof met een sausje apart en natuuraardappelen
- Witloof met kaas en hesp
- Witloof met natuuraardappelen in een boursin-sausje en gerookte spekblokjes
- Gestoofd witloof met een pompoensausje, natuuraardappelen en gerookte zalm
- Witloofrolletjes met een puree speciaal en een zacht sausje
- Gevulde witte pens op een bedje van groentenaardappelen
- Wok van rundvlees
- Witte worst in een herfstkleurtje
- Worstjes met spinazie en pittige aardappelblokjes
- Wortelen met groene bonen uit de Kempen
- Worteltjesbrood uit Mol
- Zandhovens konijn
- Mechels zooiketeltje
- Zuiderse gebakken aardappelen en varkenskotelet
- Gebraad van wild zwijn met honing
Vrijwaring Voor het laatst bijgewerkt op: