Omeletje in een bord geserveerd

omeletje (3K)

voor 1 persoon

  • 2 eikes vers van de pers
  • gemalen zwarte peper
  • zout
  • 8 schijven komkommer
  • 8 schijven dun gesneden wortelen
  • 3 krieltjes gaar en gehalveerd
  • 1 ajuinpijpje in grove stukken gesneden
  • 1 portie camembert 30 g in stukken gesneden.
  • 2 soepl. room

Eikes loskloppen met de room en kruiden met de peper en zout.
Beleg een soepbord met de hierboven vermelde ingrediënten kruid naar smaak af.
Giet de eimassa erover, zet in een voorverwarmde op 200 °C en laar het eike stollen.
Zou zeggen serveer zeer warm, voorzichtig want het bord met het omeletje is wel degelijk zeer warm.
Serveer met brood naar keuze.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug