Lasagne apart met scampi

lasagne_scampi (3K)

voor 2 personen

  • 4 vellen lasagna
  • 12 scampi
  • 1 ajuin in ringen gesneden
  • 1 koffiel. tomatenpuree
  • 150 g spinazie
  • 25 cl room
  • 1 koffiel. currypoeder
  • 1 koffiel. dille
  • 1 koffiel. venkelzaad
  • 2 eetl. pindaolie
  • geraspte Parmigiano Reggiano

Breek de lasagna bladeren in stukken en bak deze krokant aan in de pindaolie.
Hou enkele stukken apart voor garnering.
Voeg de room toe evenzeer de gehakte spinazie, ajuin en tomatenpuree, laat op een zacht vuur sudderen en kruid naar smaak af met de boven vernoemde kruiden.
Als laatste de gepelde scampi toevoegen.
Serveer dit gerecht zeer warm met de kaas en enkele stukjes gebakken lasagne.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug