Portobellosteak

Portobellosteak

  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 flinke bos bladpeterselie
  • 1 bosje oregano
  • 1 bosje bieslook
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 sjalot
  • 1 rode chilipeper
  • 1 eetl. rode wijnazijn
  • 1 snufje peper
  • 1 snufje zout
  • 4 portobello's
  • 1 citroen

Snijd de bladpeterselie, bieslook, oregano, knoflook, sjalotje en de rode peper fijn.
Meng dit alles met de citroensap (van een halve citroen per 4 personen), de rode wijnazijn, zout en peper en de olijfolie.
Smeer de portobello's in met een beetje olijfolie.
Rooster de portobello's aan beide kanten tot deze gaar zijn.
Serveer de portobello's direct met de chimichurri erop.

Bron: Verse oogst

Terug