|
|
Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en koud spoelen.
Snijd de kipfilet in blokjes en meng met de marinade en 1 eetlepel olie.
Rijg de blokjes kip aan spiesjes.
Rooster de spiesjes op de BBQ, op een hete grillplaat of in een hete grillpan, in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
Pel en snijd ondertussen de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten en de knoflook ca. 3 minuten.
Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door.
Voeg naar smaak eventueel wat zout & peper toe en meng met de sesamzaadjes.
Verdeel de gewokte noedels over 2 borden, leg de spiesjes ernaast en geef de teriyakisaus er naar smaak apart bij.
Op tafel
Lekker met knapperige kroepoek saté erbij.
Lekker anders kan ook
Ook heerlijk met warme pinda satésaus erbij.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Visballetjes met sweet-chilikoriandersaus en Kokossmoothie met mango toe.