voor 2 personen
Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediënten Indonesisch - Nederlands
|
|
Hak de cashewnoten grof.
Verwijder van het pepertje de pitjes en snijd het pepertje in fijne reepjes.
Snijd de visfilet in repen.
Bestrooi de vis met peper en een beetje zout en wentel de repen door de bloem.
Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de vis in 5 minuten gaar en bruin.
Bak de laatste minuut de gehakte noten en de reepjes peper mee.
Voeg de sojasaus toe en maak het op smaak met een beetje citroensap.
Menusuggestie
Lekker met . . .
Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediënten Indonesisch - Nederlands
|
|
Stukje peper over?
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2 – 3 dagen. Lekker in een soep of door een groente.