Thaise pandan rijst met garnalen en limoen

Thaise pandan rijst met garnalen en limoen

  • 350 g pandanrijst
  • 2 eetl. sojasaus
  • 1 pak Conimex mix voor Nasi Speciaal
  • 6 lente-uien
  • ½ limoen
  • 2 eetl. wokolie
  • 200 g gekookte, gepelde Noorse garnalen
  • 4 eetl. seroendeng

Maak de peultjes schoon.
Snij de lente-uitjes in ringen en rasp een halve limoen.
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, met de sojasaus in het kookwater.
Wel de nasimix in 20 cl heet water.
Verhit de wokolie en roerbak hierin de peultjes ca. 2 minuten.
Voeg de lente-uitjes, garnalen en de limoenrasp toe en roerbak een ca. 2 minuten, tot de garnalen gaar zijn.
Voeg de nasimix en de rijst toe aan de garnalen, en roerbak kort door elkaar.
Serveer de Thaise pandan rijst met garnalen en limoen met seroendeng, en een schijfjes limoen.

Bron: Conimex

Terug