Thaise meloensalade

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetl. honing
  • 2 theel. Thaise vissaus
  • sap van 2 limoenen
  • 1 eetl. rasp van limoen
  • 1 eetl. muntblaadjes
  • 2 chilipepers
  • 200 g garnalen
  • 50 g pinda's
  • 1 galiameloen
  • 4 eetl. korianderblaadjes

Munt- en korianderblaadjes hakken, zorg dat u gekookte en gepelde garnalen heeft, en ongezouten pinda's.
Snijd de meloen in dobbelsteentjes, hak de chilipepers fijn.
Meng de knoflook, honing, vissaus, limoensap en -rasp en de pepers in een grote kom.
Schep de garnalen, de meloen en de pinda's er goed doorheen.
Garneer de salade met munt en koriander en koel even in de koelkast voor serveren.

Bron: PM3 Receptensite

Terug