Thaise massaman curry met zoete aardappels en kikkererwten

Thaise massaman curry met zoete aardappels en kikkererwten

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 400 g gekookte kikkererwten
  • 400 g sugar snaps
  • 2 uien
  • 3 kleine zoete aardappels
  • 400 ml kokosmelk light
  • 1 eetl. wokolie
  • 200 g massaman curry paste
  • 1 handje pinda's

Snij de ui in halve ringen, halveer de sugarsnaps.
Schil de zoete aardappels en snij ze in blokjes.
Kook de rijst en aardappelen totdat ze gaar zijn.
Verhit 2 eetl. wokolie in een wok en bak de ui en sugarsnaps 3 minuten.
Zet het vuur laag en voeg de kokosmelk, currypasta, kikkererwten en zoete aardappelblokjes toe.
Breng het geheel al roerend aan de kook.
Laat de curry 1 Ć  2 minuten zachtjes doorkoken.
Verdeel de curry over de borden en maak het gerecht af door er een handje pinda's overheen te strooien.

Bron: Conimex

Terug