Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediënten Indonesisch - Nederlands
|
|
Roer in een kom de currypasta en 1 eetlepel olie door elkaar.
Schep de biefstukreepjes door het currymengsel.
Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de ui, knoflook en minimaïs ca. 2 minuten.
Voeg de paprika en peultjes aan het uienmengsel toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee.
Schep de groenten uit de wok op een warme schaal.
Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de biefstukreepjes ca. 2 minuten.
Schep de biefstuk uit de wok op de groente.
Verwarm de kokosmelk in de wok en schenk deze over het roerbakgerecht.
Lekker met basmatirijst.
Wist u dat . . .
Snel dichtschroeien bij biefstuk erg belangrijk is. Zo behoudt het vlees de smaakvolle vleessappen!