Sojanoedels met garnalen en mosterdsaus

Sojanoedels met garnalen en mosterdsaus

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 400 g sojanoedels naar keuze
  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 ui, kleingesneden
  • 2 teentjes knoflook, kleingesneden
  • 500 g rauwe garnalen, gepeld
  • 1 eetl. mosterd
  • 4 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
  • 20 cl rijst cuisine
  • handje basilicumblaadjes

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de olie en fruit ui en knoflook even door.
Voeg de garnalen toe en bak omscheppend tot ze net roze zijn (1 minuut).
Roer mosterd, tomaten, rijst of soja cuisine en basilicum erdoor.
Serveer met de noedels.

Bron: Ekoplaza

Terug