voor 2 à 3 personen
|
|
Marineer de runderreepjes met oester- en sojasaus.
Zet even weg.
Snijd de knoflooktenen fijn en rasp de gember.
Snijd ook alvast de kastanjechampignons in kwartjes of plakjes, paprika in smalle reepjes en lente-ui in grove stukken.
![]() |
![]() |
![]() |
Verhit een scheut olie in de wok en roerbak de runderreepjes op hoog vuur maximaal 2 minuten.
Haal uit de wok en zet even afgedekt onder aluminiumfolie weg.
Voeg extra olie toe aan de wok en roerbak de champignons, lente-ui en paprika in circa 5 à 7 minuten op hoog vuur tot de champignons bijna geen vocht meer afgeven.
Voeg de verse gember en knoflook toe en roerbak nog 1 minuutje mee.
Voeg de runderreepjes weer toe samen met hoisinsaus en roerbak al omscheppend nog 2 à 3 minuten.
Serveer direct met witte rijst of noedels en voeg optioneel wat sesamzaad toe.