Chinese Five Spice mie met rundvlees

five_spice_mie (2K)

  • 1 zak (250 g) Chinese eiermie
  • 1 grote Chinese kool
  • 100 g geschrapte dunne worteltjes
  • wokolie
  • 500 g rundvleesreepjes
  • 100 g doperwtjes (diepvries)
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Chinese Five Spice

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd de kool in smalle repen en de worteltjes in dunne plakken.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 3 minuten.
Voeg de worteltjes en de doperwtjes toe en wok 5 minuten mee.
Voeg na 2 minuten de kool toe en wok nog 3 minuten.
Schep de mie en de woksaus erdoor en wok nog 2 minuten.
Verdeel de mie over 4 grote kommen of borden.

Op tafel
Zet ook eens atjar taugé op tafel deze is lekker fris van smaak en past uitstekend bij de Chinese five spice mie met rundvlees.

Lekker anders kan ook
Voeg in plaats van Chinese five spice, Conimex woksaus Japanse teriyaki honing toe en vervang de vleesreepjes door kip.
Heel anders maar zeker zo lekker.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Salade met gebakken Thaise mosselen en Gemberyoghurt met cashewnoten toe.

Bron: Conimex

Terug