Kantonese zoetzure snijbonenschotel

snijbonenschotel (2K)

voor 2 personen
  • 150 g eiermie of woknoedels
  • 1 ui
  • ½ rode paprika
  • 3 eetl. olie
  • 1 pak SoFine Tofu Stripes licht gekruid
  • ½ flesje roerbaksaus Sweet & Sour
  • 150 g snijbonen

Kook de noedels of mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
Verhit de olie in een wok.
Roerbak de stripes tot ze krokant zijn.
Voeg de ui, paprika en snijbonen toe en laat dit 1 minuut meebakken.
Roer de saus door het mengsel en laat het geheel, met een deksel op de wok, 5 minuten stoven.
Voeg de noedels of mie toe en schep het geheel goed om.

Bron: SoFine

Terug