Ketjapnoedels met biefstuk, knoflook en paprika

ketjapnoedels (2K)

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • 400 g biefstuk
  • 3 rode paprika's
  • 2 dunne preien
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • wokolie
  • 5 cl kecap manis

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd ondertussen het vlees in plakjes.
Maak de paprika's en prei schoon en snijd ze klein.
Pel en snijd de uien en de knoflook heel fijn.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de paprika, de prei en de ui ca. 2 minuten.
Voeg de biefstuk en de knoflook toe en bak ca. 3 minuten mee.
Voeg de noedels en een flinke scheut kecap toe, goed mengen en wok nog 2 minuten.
Schep de kecapnoedels in 4 grote kommen of op 4 borden.

Bron: Conimex

Terug