Ketjapnoedels met biefstuk, knoflook en paprika

ketjapnoedels (2K)

  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • 400 g biefstuk
  • 3 rode paprika's
  • 2 dunne preien
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • wokolie
  • ½ dl ketjap manis

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd ondertussen het vlees in plakjes.
Maak de paprika's en prei schoon en snijd ze klein.
Pel en snijd de uien en de knoflook heel fijn.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de paprika, de prei en de ui ca. 2 minuten.
Voeg de biefstuk en de knoflook toe en bak ca. 3 minuten mee.
Voeg de noedels en een flinke scheut ketjap toe, goed mengen en wok nog 2 minuten.
Schep de ketjapnoedels in 4 grote kommen of op 4 borden.

Bron: Conimex

Terug