Thaise gehakt- en broccoli-wok oestersoja met cashewnoten

thaise_gehakt_broccoli (3K)

  • 2 rode uien
  • 600 g broccoli
  • 400 g pandanrijst
  • wokolie
  • 350 g rundergehakt
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Thaise Oester Soja
  • 2 eetl. ongezouten cashewnoten
  • 4 eetl. grof gehakte koriander

Pel en snijd de uien in reepjes.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Kook de broccoliroosjes 4 minuten in kokend water.
Afgieten en laten uitlekken.
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet en laten uitlekken.
Verhit ca. 3 eetlepels wokolie in de wok en roerbak hierin het gehakt met de ui 3 minuten.
Giet overtollig vocht uit de wok.
Voeg de broccoli aan het gehakt in de wok toe en roerbak nog 4 minuten.
Voeg de Conimex Wokaus Thaise Oester Soja toe en warm goed door.
Schep op het laatst de cashewnoten en de koriander erdoor.
Schep de rijst op 4 borden en schep het Thaise gehakt- en broccoli ernaast.

Op tafel
Geef er als lekker knapperige smaakmakers cassave kroepoek bij.

Lekker anders kan ook
Vervang de Woksaus Thaise Oester Soja door Conimex Woksaus Knoflook Koriander, dat is ook heel lekker.

Bron: Conimex

Terug