Teriyakirijst met paprika en peultjes

teriyakirijst (4K)

  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 g peultjes
  • wokolie
  • 200 g rundvleesreepjes
  • 1 zakje Conimex Voorgestoomde witte Wokrijst
  • 1 tweepersoons zakje Conimex Woksaus Japanse Beef Teriyaki
  • 2 eetl. fijngeknipte bieslook

Maak de paprika schoon en snijd in halve ringen.
Pel en snijd het teentje knoflook in plakjes.
Maak de peultjes schoon.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de paprika en de peultjes ca. 4 minuten.
Voeg de rundvleesreepjes en de knoflook toe en wok ca. 3 minuten mee.
Voeg de voorgestoomde wokrijst direct vanuit de verpakking en de woksaus toe en warm het geheel goed door.
Schep de teriyakirijst in 2 kommen of diepe borden.
Bestrooi met de bieslook.

Op tafel
Lekker knapperige gebakken uitjes , frisse atjar tjampoer en om het af te maken natuurlijk een pittige sambal oelek!

Lekker anders kan ook
Vervang de peultjes door sugarsnaps of doperwtjes.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Aziatische vlaflip toe.

Bron: Conimex

Terug