Chinese wokroll met roerei en surimi

wokroll_roerei (2K)

  • 150 g surimisticks
  • 3 eieren
  • 1 pakje Conimex Mix voor Foo Yong Hai
  • 1 theel. sambal manis
  • woklie
  • 350 g Chinese roerbakgroenten
  • 50 g taugé
  • 1 pak wokrolls

Trek de surimi los in smalle sliertjes.
Meng in een kom de eieren met de omeletmix (uit het pakje), de sambal en 5 eetlepels koud water.
Klop dit goed door.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten ca. 5 minuten.
Voeg het eimengsel al omscheppende toe en wok totdat het ei begint te stollen.
Schep op het laatst de helft van de taugé erdoor.
Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 2½ dl water en de sausmix (uit het pakje).
Breng de saus al roerende aan de kook en laat ca. 1 minuut doorkoken.
Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Schep de roerei en de surimi op de wok rolls, bestrooi met rest van de taugé en rol ze op.
Serveer met de warme saus er apart bij.

Op tafel
Zet pittige sambal badjak voor de extra pit en atjar tjampoer op tafel.

Lekker anders kan ook
Vervang de surimi door gekookte gepelde garnaaltjes.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Gewokte ananas met geraspte kokos toe.

Bron: Conimex

Terug