voor 2 à 3 personen
Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands
|
|
Laat de paddestoelen twintig minuten weken in heet water, giet ze af, spoel ze af en droog ze af (je bent geneigd om dat laatste over te slaan, maar 't is toch niet onbelangrijk als je lekker wilt wokken, denk ik).
Rooster de sesamzaadjes in een droge pan tot ze een beetje bruinen en hou ze opzij.
Verhit een flinke scheut olie in de wok, voeg eerste de paddestoelen toe, dan het citroengras, de knoflook en gember, dan de paksoi en ten slotte de tofu.
Telkens kort roerbakken terwijl je de temperatuur lekker hoog houdt.
Kook intussen de noedels volgens de instructies op de verpakking en roer ze na de tofu in de wok (vuur afzetten).
Breng alles op smaak met sojasaus, vissaus en eventueel wat citroen- of limoensap.
Strooi er de sesamzaadjes over.
Bron: Jonge Sla
Gepubliceerd door: De Wassende Maan