Sweet Chili noedels met Chinese groenten

sweetchili (3K)

  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • wokolie
  • 400 g nasivlees
  • 600 g Chinese roerbakgroenten
  • 10 eetl. Conimex Thaise Woksaus Sweet Chili
  • 4 eetl. gebakken uitjes

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin het nasivlees vleesblokjes 3 minuten.
Voeg de groenten toe en wok ze 4 minuten mee.
Schep de noedels erdoor, wok ze 2 minuten mee.
Voeg de woksaus toe en wok nog 2 minuten.
Schep de helft van de uitjes erdoor.
Verdeel de noedels over 4 borden en strooi de rest van de uitjes erover.

Op tafel
Zet atjar tjampoer op tafel.
De frisse, zoetzure smaak is heerlijk bij Sweet Chili noedels.

Lekker anders kan ook
Sweet Chili noedels kunnen ook heel lekker vegetarisch worden gemaakt.
Vervang het nasivlees dan door Quorn naturel.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Gewokte ananas met limoen en geraspte kokos toe.

Terug