Five spice wokroll met gewokte kip, shiitake en Chinese kool

wokroll_five_spice (1K)

  • 300 g kipfilet
  • 250 g shiitake paddestoelen
  • 1 kleine Chinese kool
  • Conimex Woksaus Chinese Five Spice
  • wokolie
  • 1 pak wokrolls
  • 2 eetl. fijngeknipte bieslook

Snijd de kipfilet in plakjes.
Maak de paddestoelen schoon en halveer eventueel de grote exemplaren.
Was en snijd de kool in reepjes.
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de kip 5 minuten.
Voeg de paddestoelen en de kool toe en wok deze 5 minuten mee.
Voeg 6 eetlepels woksaus toe.
Wok nog 1 minuut.
Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verdeel het kip-groentemengsel over de wok rolls en bestrooi ze met de bieslook.
Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Zet voor een lekker knappertje gebakken uitjes op tafel.

Lekker anders kan ook:
Voeg met de kip 1 fijngesneden teentje knoflook en wat geraspte verse gember toe.
Vervang de kipfilet door roerbakvleesreepjes of stevige visfilet zoals zalm.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Aziatische garnalendip en Aziatische vlaflip.

Bron: Conimex



Terug