Indiase aardappelcurry met wortel en tomaat

aardappelcurry (2K)

voor 2 personen
  • 1 winterwortel
  • 3 grote vastkokende aardappels
  • 2 grote uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 vleestomaten
  • wokolie
  • 1 pak Conimex Thaise Rode Curry Paste

Was en schil de wortel en de aardappels.
Snijd in gelijke stukken.
Pel en snijd de uien in partjes.
Pel en pers de teentjes knoflook.
Was en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de uienpartjes en de knoflook 1 minuut.
Voeg de tomatenstukjes en de boemboe toe en roerbak ca. 3 minuten.
Voeg de wortel en de aardappel toe, schenk er 1 dl water bij en laat de curry, met een deksel op de wok, op een laag vuur in ca. 20 minuten gaar worden.
Schep de groenten op warme borden of in een schaal of kom.

Tip
Garneer deze Indiase aardappelcurry met wortel en tomaat met geraspte kokos.

Bron: Conimex

Terug