Koe Low Yuk uit de wok

  • 4 vastkokende aardappels
  • 400 g hamlappen
  • 3 eetl. olie
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 2 eetl. ketjap
  • i theel. gemberpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein potje atjar tjampoer
  • 1 klein blikje ananasstukjes
  • 200 g diepvries sperziebonen
  • 50 g cashewnoten

Schil de aardappels.
Verdeel in plakken en snijd in reepjes.
Snijd het vlees in blokjes.
Verhit de olie en bak de vleesblokjes rondom bruin.
Voeg de aardappelreepjes toe en roerbak 3 - 4 minuten.
Schep de tomatenpuree, ketjap en gemberpoeder erdoor.
Pers de knoflook erboven.
Roerbak 10 minuten.
Voeg de atjar tjampoer, ananas (met een deel van het sap) en de sperziebonen toe en warm alles 5 minuten goed door.
Strooi de noten vôôr het serveren erover.

Bron: NIVAP

Terug