Mie met runderreepjes en groente in zwarte bonensaus

voor 2 personen

  • 120 g mie
  • 1 (rode) ui
  • 250 g broccoli
  • 100 g peultjes
  • 75 g taugé
  • 150 g runderreepjes
  • 1 eetl. olie
  • 1 zakje zwarte bonensaus (toko of supermarkt)

Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de groente schoon.
Snijd de ui in snippers, de broccoli in roosjes en halveer de peultjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan en bak hierin het vlees aan alle kanten bruin.
Neem het vlees uit de pan.
Fruit de ui in de wok glazig.
Voeg de broccoli en de peultjes toe met een scheutje water en de zwarte bonensaus.
Laat de groente in een paar minuten gaar worden.
Meng er de uitgelekte mie en de taugé door en warm het geheel goed door.
Schep de runderreepjes er door.

Bron: Voedingscentrum

Terug