Thaise knoflook-koriandersalade met kip en kokos

knoflook_koriandersalade (3K)

  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • 300 g gerookte kipfilet
  • 1 grote limoen
  • 800 g oosterse roerbakgroenten (met rode peper)
  • wokolie
  • 10 eet.l Conimex Woksaus Thaise Knoflook Koriander
  • 1 pakje (2 dl) Conimex Romige Kokosmelk
  • 1 - 2 eetl. gembersiroop

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd de kip in reepjes.
Rasp de limoenschil en pers de limoen uit.
Snijd de peper (uit het groentepakket) in smalle ringen.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten en de limoenschil 2 minuten.
Voeg de woksaus toe, wok nog 2 minuten en laat daarna afkoelen.
Meng de kokosmelk met het limoensap, de gembersiroop en 1 eetlepel olie.
Meng de noedels, de kip en de groenten erdoor.
Verdeel over 4 kommen of borden.
De salade kan lauwwarm of koud gegeten worden.

Op tafel
Zet cassave kroepoek op tafel, om erbij te nemen.

Bron: Conimex

Terug