|
|
Pel en snijd de ui in partjes.
Snijd de tomaten in stukjes.
Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten.
Laat een wok op een hoog vuur heet worden, knijp ca. 4 eetlepels wokolie in de wok, wacht tot de grootste belletjes verdwijnen en roerbak de ui 1 minuut.
Voeg de vleesreepjes toe en wok 5 minuten.
Voeg de Chinese kool toe en roerbak nog 3 minuten.
Schep de tomaat erdoor en voeg na 1 minuut wokken de noedels toe.
Goed mengen.
Voeg de woksaus Hoisin en 2 eetlepels bieslook toe en warm goed door.
Verdeel de Hoisinvleesreepjes over 4 borden.
Strooi de rest van de bieslook erover.
Op tafel
Geef er als lekker pikant kruidige smaakmaker kroepoek Bali bij.
Lekker anders kan ook
Vervang de vleesreepjes door grote garnalen, wok ze 3 minuten en voeg dan de Chinese kool en 1 theelepel geraspte citroenschil toe.