Thaise beef oester soja met rode paprika en noedels

thaise_beef_oester (3K)

  • 1 rode paprika
  • 2 rode uien
  • 500 g (kogel)biefstuk
  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • wokolie
  • 400 g panklare spitskool
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Special Thaise Oester Soja

Snijd de paprika in stukjes.
Pel en snijd de uien in partjes.
Snijd de biefstuk in heel kleine stukjes van nog iets minder dan ½ cm.
Het ziet er dan uit alsof het heel grof gehakt is.
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten.
Laat een wok op een hoog vuur heet worden, knijp ca. 4 el vloeibaar voor wokken in de wok, wacht tot de grootste belletjes verdwijnen en roerbak de paprika en uien 4 minuten.
Voeg de biefstuk toe en wok 1 minuut.
Voeg de spitskool toe en roerbak nog 3 minuten.
Schep de noedels erdoor.
Voeg de woksaus toe en warm goed door.
Verdeel de Thaise beef oester soja over 4 diepe borden.

Lekker anders kan ook

Conimex Woksaus Special Thaise Oester Soja kan vervangen worden door Woksaus Zoete Soja.
Bestrooi het gerecht met grofgehakte koriander.
Vervang de helft van de spitskool eventueel door taugé en voeg voor een pittig accent - met de paprika - een stukje fijngehakte rode peper toe.

Op tafel

Geef er als lekkere smaakmaker cassave kroepoek bij.

Bron: Conimex

Terug