Gewokte babi ketjap met Chinese kool en rijst

babi_ketjap_chinese_kool (3K)

  • 400 g rijst
  • 400 g hamlappen
  • 1 kleine Chinese kool (600 g)
  • Conimex Vloeibaar voor Wokken
  • 1 bakje Conimex Boemboe Babi Ketjap
  • 4 eetl. atjar tjampoer

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet en laten uitlekken.
Snijd ondertussen het vlees in blokjes en de kool in stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje Vloeibaar voor Wokken toe en roerbak het vlees 6 minuten.
Voeg de kool toe en roerbak nog 3 minuten.
Meng 20 cl water, de boemboe en de atjar tjampoer erdoor en laat alles 5 minuten pruttelen.
Verdeel de rijst over 4 borden en schep de gewokte babi ketjap met Chinese kool erop.

Op tafel

Geef er als smaakmakers sambal brandal en seroendeng bij om zelf naar smaak toe te voegen.

Lekker anders kan ook

In plaats van rijst kun je voor dit gerecht ook mienestjes gebruiken.

Bron: Conimex

Terug