Indische wok roll met paksoi

Wokroll paksoi (3K)

  • 1 grote struik paksoi
  • 2 grote tomaten
  • wokolie
  • 400 g (roerbak)vleesreepjes
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer Tjampoer
  • 1 pak Conimex Wok Rolls
  • 75 g taugé
  • Conimex Gebakken Uitjes

Was en snijd de paksoi in repen.
Was en snijd de tomaten in stukjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.
Wok vervolgens de paksoi en de tomatenstukjes 2 minuten mee.
Roer er vervolgens 1 dl water en de boemboe door en ca. 3 minuten zachtjes laten pruttelen.
Bestrijk de wok rolls licht met wat olie en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking (besprenkel ze met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 Watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.)
Schep de vleesreepjes met de groenten op de wok rolls.
Strooi over elk wat taugé en gebakken uitjes en rol ze op.
Leg ze op 3 of 4 borden.

Op tafel

Zet atjar tjampoer op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen. </ br>

Lekker anders kan ook

Vervang de vleesreepjes door kip of tofu-wokreepjes.
Bestrooi de wok rolls eventueel na het bestrijken met de olie met wat kerriepoeder.</ br>

Zet een compleet menu op tafel

Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Ananassalade met verse munt en vanille-ijs toe.

Bron: Conimex

Terug