Hoisinvleesreepjes met Chinese kool en ananas

hoisinvleesreepjes (2K)

  • 400 g witte rijst
  • 600 g Chinese kool
  • 1 blikje (ca. 225 g) ananasstukjes
  • wokolie
  • 400 g rundvleesreepjes
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Hoisin

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten.
Snijd ondertussen de kool in stukken.
Laat de ananasstukjes uitlekken.
Verhit een scheutje wokolie in een wok.
Roerbak de vleesreepjes 3 minuten.
Voeg de kool toe en wok nog 5 minuten.
Schep de ananasstukjes en de Hoisin woksaus erdoor en roerbak nog 1 minuut.
Verdeel de rijst over 4 grote borden of kommen en schep de hoisinvleesreepjes met Chinese kool en ananas erbij

Op tafel
Geef er als smaakmaker gebakken uitjes bij voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook
Vervang de ananas door lychees of stukjes verse mango of sinaasappel.

Bron: Conimex

Terug