Babi kecap met vleesreepjes, peultjes en woknoedels

babi_ketjap_vleesreepjes (2K)

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 600 g peultjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pak woknoedels
  • wokolie
  • 400 g vleesreepjes
  • 1 bakje Conimex bumbu Babi kecap
  • 4 eetl. grofgehakte koriander

Haal de peultjes af.
Pel en snijd de ui en knoflook grof.
Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de vleesreepjes met de ui en knoflook 3 minuten.
Voeg de peultjes toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de bumbu en
20 cl heet water toe en laat op een matig hoog vuur ca. 10 minuten garen.
Voeg de woknoedels en de helft van de koriander toe en als het gerecht te droog begint te worden een scheutje heet water en warm goed door.
Verdeel de babi kecap noedels over 4 borden.
Bestrooi met de rest van de koriander.

Bron: Conimex

Terug