Babi ketjap met vleesreepjes, peultjes en woknoedels

babi_ketjap_vleesreepjes (2K)

  • 600 g peultjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pak woknoedels
  • wokolie
  • 400 g vleesreepjes
  • 1 bakje Conimex boemboe Babi Ketjap
  • 4 eetl. grofgehakte koriander

Haal de peultjes af.
Pel en snijd de ui en knoflook grof.
Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de vleesreepjes met de ui en knoflook 3 minuten.
Voeg de peultjes toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de boemboe en
20 cl heet water toe en laat op een matig hoog vuur ca. 10 minuten garen.
Voeg de woknoedels en de helft van de koriander toe en als het gerecht te droog begint te worden een scheutje heet water en warm goed door.
Verdeel de babi ketjap noedels over 4 borden.
Bestrooi met de rest van de koriander.

Bron: Conimex

Terug