Ketjapmie met tomaat en knoflook

ketjapmie (1K)

  • 0,5 zak (250 g) Mie (nestjes)
  • 3 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 g bamigroentenpakket
  • wokolie
  • 400 g roerbak vleesreepjes
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Bami Goreng
  • 5 eetl. Conimex Ketjap Gold Edition

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd ondertussen de tomaten in partjes.
Pel en snijd de teentjes knoflook in plakjes.
Snijd de rode peper uit het bamigroenten pakket in ringetjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 2 minuten.
Voeg de groenten, de rode peper en de knoflook toe, wok 5 minuten.
Roer 0,5 dl water, de boemboe en de ketjap door de groenten.
Schep de mie en de partjes tomaat erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de ketjapmie in 4 diepe borden.

Op tafel

Geef er voor een krokant accent kroepoek Bali bij.

Lekker anders kan ook

Vervang vleesreepjes door reepjes kipfilet.

Zet een compleet menu op tafel

Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Lychee, sinaasappel en aardbeiensalade toe.

Terug