Teriyaki honing worteltjes met wok rijst en filetreepjes en bieslook

teriyaki_honing (3K)

  • 400 g malse runderfiletlapjes
  • 2 eetl. sojasaus
  • 2 uien
  • 600 g geschrapte worteltjes
  • wokolie
  • 2 zakjes Conimex White Long Grain Wok Rijst
  • 12 eetl. Conimex Woksaus Teriyaki Honing
  • 3 eetl. fijngeknipte bieslook

Snijd het vlees in dunne reepjes, meng met de sojasaus en voeg naar smaak wat peper toe.
Pel en snijd de uien in halve ringen.
Snijd de worteltjes in dunne schuine plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de filetreepjes 4 minuten.
Voeg de plakjes wortel en de uienringen toe en wok 5 minuten mee.
Voeg de rijst en de woksaus toe en warm het geheel goed door.
Verdeel het gerecht over 4 borden of kommen en bestrooi met de bieslook.

Op tafel
Zet sambal brandal en gebakken uitjes op tafel voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook
Vervang de bieslook door een in dunne reepjes gesneden lente-uitje.

Bron: Conimex

Terug