Foo Yong Hai met gewokte groenten

foo_yong_hai_groenten (3K)
voor 2 personen

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 200 g witte rijst
  • 3 eieren
  • 1 pakje Conimex Mix voor Foo Yong Hai
  • wokolie
  • 300 g grofgesneden roerbakgroenten
  • 1 eetl. fijngehakte koriander

Kook rijst volgens aanwijzing op verpakking.
Meng in een kom de eieren met de omeletmix (uit het pakje) en 5 eetlepels koud water.
Goed kloppen.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan, voeg het eiermengsel toe.
Bak de omelet ca. 8 minuten totdat de bovenkant wat droog wordt.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten ca. 5 minuten op een hoog vuur.
Voeg de helft van de koriander toe.
Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 25 cl water en de sausmix (uit het pakje).
Kook de saus al roerende 1 minuut.
Roer de rest van de koriander erdoor.
Leg de omelet op een schaal en schep de groentevulling erop.
Sla de omelet dubbel en schenk de warme saus erover.
Geef de rijst erbij.

Bron: Conimex

Terug