Bami speciaal met kip

bami_speciaal_kip (3K)

  • ½ zak (250 g) mie (nestjes)
  • 400 g kipflet
  • wokolie
  • 300 g preiringen
  • 200 g geraspte wortel
  • 1 ei
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
  • 100 g taugé

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd de kipflet in reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip 5 minuten.
Voeg de prei en de wortel toe en wok deze ca. 3 minuten mee.
Klop het ei los en voeg aan de groenten toe en roer tot het ei is gestold.
Roer vervolgens ½ dl water en de boemboe door de kip-groenten in de wok.
Schep de mie en de taugé erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de bami in 4 diepe borden of kommen.

Bron: Conimex

Terug