Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui

woknoedels_five_spice (2K)

  • 1 zak woknoedels (250 g)
  • 400 g malse bieflapjes
  • 6 lente-uitjes
  • 600 g Chinese roerbakgroenten
  • wokolie
  • 12 eetl. Conimex Woksaus Five Spice
  • ⅓ zakje kroepoek saté

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en goed laten uitlekken.
Snijd het vlees in dunne plakjes.
Was en snijd de lente-uitjes in dunne reepjes.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 6 - 7 minuten.
Voeg de noedels en 2 eetlepels woksaus toe en wok 2 minuten mee.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de plakjes vlees ca. 2 minuten.
Voeg de rest van de woksaus en de lente-uitjes toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel de noedels over 4 borden, schep de five spice beef erop en leg de kroepoek ernaast.

Op tafel
Zet gebakken uitjes op tafel voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook
Gebruik in plaats van gekookte noedels 2 zakjes witte of gele wokrijst. Lente-uitjes krullen mooi op als je ze minstens 10 minuten in ijskoud water legt.

Bron: Conimex

Terug