Woknoedels met sweet chili kip, taugé, paprika en koriander

woknoedels_kip (2K)

  • 1 zak (250 g) Conimex Woknoedels
  • 400 g kipfilet
  • 4 paprika's
  • wokolie
  • 125 g taugé
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Thaise Sweet Chili
  • 4 eetl. grofgehakte koriander

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd ondertussen de kip in lange reepjes.
Maak de paprika's schoon en snijd in brede repen.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 5 minuten.
Voeg de paprika toe en wok deze 5 minuten mee.
Meng de noedels, ⅔ van de taugé en de woksaus erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de noedels op 4 borden en bestrooi met de rest van de taugé en de koriander.

Variatie
Voeg voor een lekker zoetje, stukjes ananas toe met de noedels.

“Kies bij voorkeur scharrel- of biologische kip om te wokken; er komt namelijk nauwelijks vocht vrij tijdens de bereiding. Je kunt het dus lekker bruin bakken!”

Bron: Conimex

Terug