Japanse wok noedels met Beef Teriyaki en paprika

japanse_woknoedels_beef (2K)

  • 150 g shiitake paddestoelen
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 1 rode paprika
  • wokolie
  • 200 g dikke biefstukreepjes
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Beef Teriyaki
  • 0.5 eetl. geraspte kokos
  • 1 zakje (kant-en-klare) wok noedels
  • 2 eetl. sojasaus
  • 1 eetl. fijngeknipte bieslook

Snijd de shiitake paddestoelen in plakjes, de lente-uitjes in stukjes en de paprika in dunne reepjes.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de biefstukreepjes 2 minuten.
Voeg de paprika en de lente-ui toe en wok nog 3 minuten.
Schep de woksaus erdoor en verwarm alles 3 minuten.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de shiitakes 3 minuten.
Voeg de kokos, noedels en sojasaus toe en wok nog 2 minuten.
Schep de bieslook erdoor.
Verdeel de noedels en de beef teriyaki over 2 borden.

Op tafel
Zet kroepoek cassave op tafel voor een extra lekker knappertje.

Lekker anders kan ook
Gebruik in plaats van shiitake paddestoelen champignons.
Het is ook erg lekker om wat fijngehakte knoflook met de paddestoelen mee te bakken.

Bron: Conimex

Terug