Noedels groente & paddestoelen met beef teriyaki

noedels_groente (2K)

  • wokolie
  • 400 g wokgroenten met paddestoelen
  • 1 zakje woknoedels
  • 3 eetl. limoensap
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Beef Teryaki
  • 150 g dungesneden rosbief of runderrollade
  • 2 eetl. geknipte bieslook

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 3 minuten.
Voeg de noedels toe en wok ze 2 minuten mee.
Verdeel over 2 borden en besprenkel met het limoensap.
Een beetje laten afkoelen.
Verwarm de woksaus in een koekenpan.
Leg de plakjes runderrollade in de woksaus en verwarm ze 1 minuut.
Schuif het vlees naar 1 kant van de pan.
Schep de woksaus over de noedels met groenten.
Leg de plakjes rollade erop en strooi de bieslook erover.

Op tafel
Geef er lekker knapperige kroepoek cassave bij.

Lekker anders kan ook
Vervang het vlees eventueel door dungesneden fricandeau (vleeswaar), deze wordt op dezelfde manier bereid als de rosbief.

Bron: Conimex

Terug