Pad thai met tofu en raapstelen

Pad thai met tofu en raapstelen

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediënten Indonesisch - Nederlands

  • 240 g mienestjes
  • 150 g tofu
  • 135 g taugé
  • 4 bosuien, in ringen
  • 4 eetl. pinda's, grof gehakt
  • 1 bosje raapstelen
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 1 limoen, in partjes
  • 3 eetl. sushi-azijn
  • 2 eetl. zonnebloemolie
  • 2 eetl. shoyu
  • gemalen peper

Kook de mienestjes zoals op de verpakking staat aangegeven.
Verhit in een wok/bakpan de zonnebloemolie en bak hierin de tofu goudbruin.
Voeg de losgeklopte eieren toe en gaar ze in ca. 2 minuten.
Schep de mie, raapstelen, shoyu, sushi-azijn en taugé erdoor en roerbak alles ca. 3 minuten.
Verdeel de pad thai over 2 borden en garneer met pinda’s, bosui en limoen.
Bestrooi eventueel met wat peper.

Bron: Lekker-weten
Gepubliceerd door: Ekoplaza

Terug