Pad Thai met shiitake

voor 2 personen

Pad Thai met shiitake

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediënten Indonesisch - Nederlands

  • 1 rode peper
  • 2 eieren
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl. djahé
  • 3 bosuien
  • 2 baby paksoi
  • 200 g shiitake
  • 125 g taugé
  • 1 scheutje wokolie
  • koriander
  • Pad Thai

Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
Pel en hak de knoflook.
Halveer de rode peper en snij deze in stukjes.
Snij ook de bosui, shiitake en paksoi in stukjes.
Verhit een scheut wokolie in de wok en bak de knoflook en rode peper.
Voeg de djahé, bosui, baby-paksoi en paddestoelen toe en bak 2 minuten mee.
Voeg de kruidenpasta en taugé toe en bak deze nog 1 minuut mee.
Maak in een klein pannetje een roerei van de eieren (in neutrale olie) en voeg dit toe aan het groentemengsel.
Verdeel de noedels en groenten over de borden en bestrooi met de pinda’s en gehakte koriander.

Bron: Conimex

Terug