Pad see ew

Thaise roergebakken noedels

Pad see ew, Thaise roergebakken noedels

voor 2 personen

  • 1 kleine broccoli
  • 1 grote kipfilet
  • 2 eieren
  • 2 tenen knoflook
  • 8 nestjes mie, 4 p.p.
  • 2 eetl. ketjap manis
  • 1 eetl. vissaus
  • 1 eetl. oestersaus
  • 1 eetl. suiker

Neem een ruime pan en kook de mie in voldoende water in 12 minuten gaar (of anders als de verpakking dit aangeeft).
Voeg de laatste 4 à 5 minuten de broccoli toe zodat deze even mee gaart.
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak deze in een scheutje olie in enkele minuten rondom bruin.
Voeg zodra de kip verkleurd is de knoflook toe en fruit deze al omscheppend 1 minuutje mee.
Maak ondertussen een sausje door de ketjap manis te mengen met vissaus, oestersaus en de suiker.
Giet de mie en broccoli af en voeg deze bij de kip.
Meng nu ook de saus door het geheel.
Schuif het geheel wat aan de kant en kluts nu 1 of 2 eitjes door het geheel.
Wok alles nog even goed en serveer direct!

Bron: Smaakmenutie

Terug