Oosterse wok met radijs, seitan, koolrabi en spinazie

Oosterse wok met radijs, seitan, koolrabi en spinazie

  • 12 radijzen, een bosje
  • 400 g seitan
  • 1 koolrabi
  • 200 g spinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theel. nootmuskaat
  • 10 cl bouillon
  • ½ eetl. sojasaus
  • peper & zout
  • olijfolie

Snijd de radijzen in vieren, de seitan in reepjes en de koolrabi in frietjes.
Versnipper de knoflook.
Verwarm wat olijfolie in een wok.
Roerbak de seitan met de knoflook gedurende twee minuten.
Voeg de koolrabi, nootmuskaat en sojasaus toe.
Roerbak vier minuten.
Blus met de bouillon en roerbak nog vier minuten.
Voeg de radijzen toe.
Roerbak twee minuten en zet het vuur uit.
Voeg de spinazie toe.
Breng op smaak met peper en zout.

Bron: Samen eco actief, Velt

Terug