Noedels met groenten in teriyakisaus en tofublokjes

Noedels met groenten in teriyakisaus en tofublokjes

voor 2 porties

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediënten Indonesisch - Nederlands

  • 180 g gekruide tofureepjes
  • 3 eetl. gembersiroop
  • 3 eetl. wokolie
  • 450 g nasi-bamigroenten
  • 150 g taugé
  • 10 eetl. teriyakisaus
  • 250 g volkorennoedels

Meng de gekruide tofublokjes met de gembersiroop in een kom.
Kook de volkorennoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een wok 2 eetlepels wokolie en roerbak hierin de groenten ca. 3 minuten.
Voeg teriyaki woksaus toe en meng het geheel goed door elkaar.
Voeg als laatste de taugé toe en wok deze nog even kort mee.
Verhit in een wok of koekenpan 1 eetlepel wokolie en roerbak hierin op laag vuur de gemarineerde tofublokjes goudbruin.
Serveer de groenten en de volkorennoedels met de tofublokjes.

Bron: Conimex

Terug